Nyheter‎ > ‎

Ski Hockey U14 med 4. plass i NM Sluttspillet!

lagt inn 26. mar. 2012, 06:56 av webredaktør Ski Hockey
Ski U14 tok i helgen en meget sterk 4. plass i NM sluttspillet. Ski var i pulje med Sparta, Lillehammer og Furuset og de to beste fra puljen gikk til A-sluttspill og semifinale. I puljespillet vinner Ski 2-1 over Lillehammer, taper 4-1 mot Sparta og det blir en helt avgjørende kamp mot Furuset der vinner av denne kampen går til A-sluttspill og semifinale. Ski spiller en fantastisk kamp og vinner helt fortjent 5-1 og før første gang i klubbens historie har Ski et lag i semifinalen i et NM sluttspill.

I semifinalen møter Ski puljevinner VIF og dette ble kanskje den mest dramatiske kampen Ski spiller denne sesongen. VIF tar en 2-0 ledelse og mange tror det er kjørt, men Ski kjemper seg tilbake og det ender 2-2.
For første gang skal laget spille sudden death. VIF har marginene på sin side og scorer det avgjørende målet og går til finalen der de skal møte Sparta.

I bronse finalen møte Ski et heltent Manglerud Star og Ski's tapre gutter er nå helt tomme for krefter og klarer ikke å by MS opp til en skikkelig match.

4. plass i NM skal laget og klubben være stolte av og Ski fikk også med en spiller på All Star Team.
U13 hadde med 4 spillere i U14 troppen og de la alle ned en kjempe innstats for laget.

Sparta vinner turneringen med 8-2 mot VIF

Gratulerer med 4. plass Ski U14
Comments