Om Klubben‎ > ‎Bli medlem‎ > ‎

Vi treng
er fler
e støttemedlemmer!

Ski IL Ishockey er en liten klubb. Mye av vår drift er basert på dugnad blant foresatte og andre frivillige.

Vi har en av Norges største skøyte-/hockeyskoler, og en fantastisk oppslutning når vi har publikumsåpent på søndager. Vi trenger all den støtte vi kan for å fortsette det positive arbeidet for barn og unge.

For oss betyr hver ekstra krone at vi kan gi våre unge håpefulle et bedre tilbud.

Derfor oppfordrer vi ALLE:

Foreldre/foresatte, besteforeldre og andre supportere om å tegne et støttemedlemskap i klubben.

Det koster kun 200,- pr år (dersom du vil støtte oss med et større beløp er det lov).

For å bli støttemedlem sender du en e-post med navn, adresse og fødselsdato til post@ski-hockey.no og sier at du vil bli støttemedlem. Du betaler til kontonr. 1100 12 01834 og merker innbetalingen med ditt navn og "støttemedlemsskap".