Om Klubben‎ > ‎

Bli medlem

Ski IL Ishockey ble grunnlagt i 1976. Ishallen stod ferdig i 1987 og ga klubben muligheter til en bred og langsiktig ungdomssatsing. Ski IL Ishockey har i dag lag fra Old Boys (Farmers) og helt ned til knøttelag (6-7 år) Vi har medlemmer fra hele Folloregionen, og klubben har i dag ca 200 aktive barn og ungdommer fordelt på aldersbestemte lag.

Spille for Ski IL Ishockey?

På fanen ”Om Klubben” kan du under "Støtteapparat" se hvilken trener/lagleder du skal kontakte dersom du vurderer å starte med ishockey, eventuelt vurderer bytte av klubb.

Vi prøver også, i løpet av januar, å få på plass et tilbud om egen treningstid for jenter. Vi håper med dette å kunne få med både nye og tidligere spillere på ”laget”. Foreløpig kontaktperson er klubbens leder.

Medlemsskap/treningsavgift

Medlemskap i klubben koster kr 200,-

Treningsavgiften varierer avhengig av aldersklasse. På de yngste lagene kan man uforpliktende delta på noen treninger for å prøve idretten, uten å måtte betale treningsavgift.

Klubben drives hovedsakelig på dugnad, og vi setter pris på all den støtten vi kan få. Bli gjerne støttemedlem.